Rungonsuojat

Kotimaiset Torkki rungonsuojat

Kotimaiset TORKKI rungonsuojat valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella omana tuotantona Järvenpäässä. Rungonsuojat voidaan kiinnittää helposti useimpiin TORKKI maaritilöihin. Rungonsuojat voidaan valmistaa myös asiakkaan omien mittojen ja suunnitelmien mukaan.

Tehty Suomessa
Rungonsuoja: Classic

Classic

Classic on vahva rungonsuoja, joka valmistetaan hitsaamalla (96 hitsisaumaa) umpiaineesta, vahvasta teräslaatasta, sinkitään ja maalataan asiakkaan haluamalla värillä. Rungonsuoja voidaan valmistaa myös asiakkaan omien mittojen ja suunnitelmien mukaan. Helppo ja nopea kiinnittää useimpiin TORKKI-maaritilöihin neljällä ruuvilla.

Rungonsuoja: Nature

Nature

Nature-rungonsuoja valmistetaan 12 mm umpiterästangosta, joka sinkitään/sinkkimaalataan ja pintakäsitellään asiakkaan haluamalla värillä. Rungonsuoja on helppo kiinnittää ja irrottaa messinkiruuveilla. Tuote valmistetaan aina asiakkaan tilauksen mukaan. Asiakas voi itse valita terästankojen määrän, halkaisijan, korkeuden ja kartion kulman sekä ylä- ja alaympyrän koon.

Rungonsuoja Putki

Putki 400 ja Ratina

Rungonsuoja on yhteensopiva TORKKI -maaritilöiden kanssa. Valmistettu teräsputkesta Fe 37 (ø 40–50 mm) ja kuumasinkitty standardin SFS-2765 mukaan (pinnoite Fe / Znk, luokka A, pinnoitepaksuus 60µ.). Pulverimaalauksessa kuonalla hiekkapuhalletaan kevyesti sinkityksen päälle ennen fosfatointia ja maalausta. Putkirungonsuojaan saa lisävarusteena joustavan jousikiinnityksen, joka antaa periksi, jos rungonsuojaan törmätään. Törmäyksen jälkeen jousi vetää rungonsuojan jälleen suoraksi.

Rungonsuoja Järvenpää

Torkki 700 Järvenpää

Erittäin tukeva malli, TORKKI 700 Järvenpää, joka kiinnitetään maaritilään (tai muuhun alustaan) pulttaamalla kaikista jaloistaan. Vakiovärit ovat musta RAL 9005 ja harmaa RAL 7024, tilauksesta myös kaikkia muita värejä. Hitsattu rakenne, puolikkaiden kiinnitys RST- pulteilla. © Tektar Oy Saatavana myös maahan upotettavana mallina.

Maaritilöiden ja rungonsuojien hankinnoissa huomioitavaa

01
Valitse kohteeseen, paikkaan ja käyttöön parhaiten sopiva
  • malli, mitoitus ja värit
  • rakenteen vahvuus
  • maaritilälle oikea kehikko
02
Huomioi Suomen talven tuomat vaatimukset
  • pitää kestää lumiauraukset ja routimiset
  • valitse EN 124-std mukaiset maaritilät, mikäli mahdollista
03
Helppo asennus
  • kiinnitykset modulimitoitettuja
  • maaritilät valmiiksi koottuna tai helposti kasattavissa
  • runkosuojien kiinnityksen tulee olla tukeva (vahvat pultit)
04
Valmiit paketit
  • hyvin pakattuna ja suojattuna kuormalavalla suoraan kohteeseen
  • mukana tarvittavat ruuvit ja muut tarvikkeet
05
Selkeät ohjeet

kaikki tarvittavat asennusohjeet ja -tarvikkeet ovat toimituksessa mukana.

06
Oma suunnittelu ja tuotanto

Oma suunnittelu ja tuotantomme Järvenpäässä takaa myös yksilöllisten tuotteiden valmistuksen sekä nopeat toimitukset. Tarjoamme tarvittaessa käyttöönne alan ammattilaisen suunnittelupalvelut sekä rautaisen tuotannon osaamisen.